(FOTO) ISKALILI BES NA PARKIRANIM KOLIMA: Vozače iz ovog novobeogradskog kraja sačekalo neprijatno iznenađenje

Na Instagram stranici „serbilive beograd“ osvanule su fotografije i poruka vlasnika jednog od automobila koji je uništen sinoć posle košarkaškog derbija između Crvene Zvezde i Partizana.

Naime, stanari koji žive u okolini novobeogradske Arene muku muče sa parking mestima svaki put kada se u njoj održavaju sportske ili neke druge priredbe. Od načičkanih i često bahato parkiranih automobila nemogu da prođu parkom, pa ponekad čak ni da uđu u ulaz. O parkiranju da i ne govorimo. Sinoć ih je, međutim, zadesila malo drugačija situacija.

Nekolicina, za sada neidentifikovanih navijača Crvene Zvezde, verovatno revoltirana što je njihov klubponovo izgubio od Partizana, rešila je da svoj bes iskali na parkiranim automobilima oko Arene. Verovatno misleći da oni pripadaju navijačima Partizana, na više parkiranih automobila su farbom nacrtali grb njihovog kluba, a neki su završili izgrebani i sa probušenim pneumaticima.

„Zdravo, ako moze anonimno. Sinoc su nam za vreme kosarkaske utakmice u Areni neki klinci isarali kola a nekima busili gume i grebali kljucevima. Mi nismo isli na utakmicu ali kad je ona u toku, nemamo gde da parkiramo nego na improvizovana mesta, pa su mozda mislili da smo navijaci Partizana (?!) pa im je to izgovor za ovakvo bahacenje? Na guglu vidim da su pre mesec dana izdali saopstenje neko i zahvalnost sto su svi zajedno i normalizuju odnose zbog Kosmeta itd a sad ovo… Nama ovo nije mali trosak.“

Sigurno je da vozačima nije bilo ni malo prijatno kada su sutradan zatekli svoje automobile u ovakvom stanju, a kakav epilog će ova priča dobiti, još uvek ne znamo. Pretpostavljamo da je ceo slučaj prijavljen policiji, pa se nadamo da će uskoro ovi „umetnici“ biti pronađeni i adekvatno kažnjeni.

Tagovi

Pročitajte još: