(FOTO) „JAVILA SAM SE NA OGLAS ZA ČIŠĆENJE STANA NA NOVOM BEOGRADU, ON ME SILOVAO“: Ona je prva žrtva uhapšenog vaterpoliste

Bivši vaterpolista i osuđivani silovatelj, Miljan Čolović (41), 22. jula je uhapšen u Košutnjaku u Beogradu, nakon što ga je jedna žena prijavila policiji pošto joj je pokazivao polni organ, a pre osam godina napao je devojku koja mu je čistila stan.

Printscreen: Twiter

Naime, pre nego što je Čolović uhapšen nekoliko dana jer je ženi u parku u Košutnjaku pokazao polni organ, fotografisan je kako sedi na klupici, a njegova slika je objavljena na društvenim mrežama kako bi se građani, a naročito žene i deca, upozorili na opasnost. Naime, ljudi su na društvenoj mreži Tviter objavili sliku muškarca koji sedi na klupici.

Na sebi je imao crni šorts, plavu majicu i ranac na leđima, kao i naočare za vid i malu bradu.

Hapšen 2015. godine
Prvi put, Čolović je uhapšen u Beogradu 2015. godine nakon što ga je kućna pomoćnica prijavila za silovanje. Njemu se tada sudilo i za to krivično delo je bio osuđen pred Višim sudom u Beogradu na tri godine robije. Kaznu je odslužio.

Njegova prva žrtva, kućna pomoćnica, tokom sudskog postupka opisala je strahotu koju je preživela.

– Ušla sam u stan na Novom Beogradu koji je trebalo da počistim, ali me je vlasnik napao i silovao me je – rekla je tada žrtva na saslušanju u tužilaštvu.

Ona je objasnila kako se uopšte našla u stanu bivšeg vaterpoliste.

– Javila sam se na oglas u kom je čovek tražio ženu koja bi mu očistila stan. Sećam se da sam malo kasnila i zbog toga nisam znala kako će vlasnik stana da reaguje. Međutim, čim sam ušla, mladić izuzetno krupne građe me je zgrabio i silovao – prenosi Kurir njeno tadašnje svedočenje.

Nesrećna devojka potom je detaljno opisala kako je Čolović naterao da imaju odnos.

Iste godine, Čolović se sumnjičio da je napao još jednu devojku, ali u Banjičkoj šumi. I ona ga je prijavila policiji, sumnjičila ga je za pokušaj silovanja, ali je na kraju za to krivično delo Čolović oslobođen optužbi.

– Žena koju je Čolović, kako se sumnja, napao u Banjičkoj šumi i ranije je policiji davala konfuzne izjave. Međutim, na prvom saslušanju u Višem tužilaštvu ispričala je kako je slučajno upoznala Čolovića dok je tražila kuče koje je izgubila – podseća izvor Kurira.

„Žene su uživale sa mnom!“
Podsetimo, Miljan Čolović prvi put je uhapšen u januaru 2015. u Beogradu, nakon što je devojka prijavila da ju je napao muškarac u Banjičkoj šumi. Mesec dana kasnije Čolovića je zbog istog krivičnog dela prijavila i druga žrtva, koja mu je čistila stan.

– On je na saslušanju i suđenju sve negirao, tvrdeći da su žene uživale sa njim i da ih nije silovao. Čak je rekao da je kućna pomoćnica znala da on, osim čišćenja, želi i se*s, a da joj je platio 1.500 dinara, iako mu nije pospremila stan – navodi se.

2017. godine osuđen je za silovanje kućne pomoćnice L. R. dok je oslobođen za pokušaj silovanja M. M. u Banjičkoj šumi.

2019. godine Čolović je uhapšen u Nevesinju zbog sumnje da je u haustoru jedne zgrade u Nevesinju uznemiravao žensku osobu navodno, nudeći joj bludne radnje.

(Kurir, Blic)

Tagovi

Pročitajte još: