(FOTO) MUP uputio hitan apel građanima Srbije: Objavljene fotografije, traže se ubice

Podsetimo, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, tragično je nastradao u nedelju 25. februara u jutarnjim satima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu intenzivnim radom identifikovali su dvojicu osumnjičenih za ubistvo Stefana Savića.

Za dvojicom osumnjičenih, V.G. (23) i M. D. (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Podsetimo, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, tragično je nastradao u nedelju 25. februara u jutarnjim satima.

foto: MUP

Kako „Telegraf.rs“ saznaje, on se ispred jednog poznatog kluba posvađao sa dvojicom mladića.

„Kako bi izbegao sukob Savić je počeo da beži Dunavskom ulicom. U jednom trenutku muškarci ga sustižu, obaraju na trotoar i počinju da ga šutiraju. Ne zadugo jedan od napadača vadi sečivo i ubada mladića“ kaže naš sagovornik.

Nasilje je pokušao da spreči slučajni prolaznik Stefan M. (22) kome istim nožem jedan od muškaraca zadaje nekoliko uboda u grudi.

– Izbodenog mladića Stefana M. drug stavlja u kola i na putu do bolnice obaveštava policiju da se u Dunavskoj ulici dogodio zločin. Oni su inspektorima ispričali da su prolazili ulicom kada su videli kako dvojica udaraju i na kraju nožem ubadaju mladića. Dok su pokušali da ga zaštite napadač je jednog od njih ubo u grudi. Objasnili su da je Stefan istrčao iz kola kako bi pomogao mladića koga nije ni poznavao – objašnjava naš sagovornik.

U Urgentni centar u teškom stanju nalazi se Stefan M. dok je Stefan Savić preminuo.

Policija je uzela snimak ubistva i na osnovu njega ušla u trag napadačima.

Sečivo kojim je zločin počinjen još nije nađen.

Tagovi

Pročitajte još: