(FOTO) Na Novom Beogradu u organizaciji opštinskog Centra održan Vaskršnji turnir u boćanju za osobe sa invaliditetom

U sredu, 24. aprila u prostorijama opštinskog Centra za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“, u ul. Narodnih heroja 42 u saradnji sa Boćarskim Savezom Novi Beograd i Savezom za cerebralnu paralizu grada Beograda održan je tradicionalni Vaskršnji turnir na kojem su učešće uzele ekipe iz jedanaest gradskih opština.Takmičili su se Biseri – Zemun, Rode – Čukarica, Šampioni – Rakovica, Tajfuni – Palilula, Zmajevi – Voždovac, Jedinstvo – Novi Beograd i Vrapci- Mladenovac i Obrenovac. Prvo mesto osvojila je ekipa Biseri iz Zemuna, drugi su bili Zmajevi sa Voždovca a treći Vrapci iz Mladenovca i Obrenovca.Direktorka opštinskog Centra, Milka Milovanović Minić se zahvalila svim ekipama na učešću u takmičenju I čestitala prvoplasiranim ekipama zasluženu pobedu. Uz podršku opštine Novi Beograd nastavljamo da se družimo, širimo mrežu saradnika na lokalnom nivou u cilju pružanja kvalitetnije podrške osobama sa invaliditetom i njihovim porodicama, a našim prijateljima iz Boćarskog Saveza Novi Beograd, zahvaljujemo na stalnoj podršci da osobe sa invaliditetom dobiju priliku da se takmiče u boćanju u što ravnopravnijim uslovima.

“ Na tome radimo zajedno i posvećeno, i nadamo se najboljim ishodima” – rekao je doskorašnji predsednik Boćarskog Saveza Novi Beograd, gospodin Predrag Đorđević.Novoizabranom predsedniku Nebojši Coliću sve ekipe poželele su uspeh u budućem radu. Na kraju takmičenja svim učesnicima su uručene zahvalnice.

“Naša saradnja je plodna i uspešna i nadamo se da će biti još intenzivnija u narednom period kazala je sekretarka, Saveza za cerebralnu paralizu grada Beograda, gospođa Dilbera Sarajlić.

Tagovi

Pročitajte još: