(FOTO) Na Novom Beogradu u organizaciji opštinskog Centra održan Vaskršnji turnir u boćanju za osobe sa invaliditetom

U sredu, 24. aprila u prostorijama opštinskog Centra za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“, u ul. Narodnih heroja 42 u saradnji sa Boćarskim Savezom Novi Beograd i Savezom za cerebralnu paralizu grada Beograda održan je tradicionalni Vaskršnji turnir na kojem su učešće uzele ekipe iz jedanaest gradskih opština.Takmičili su se Biseri – Zemun, Rode – Čukarica, Šampioni – Rakovica, Tajfuni – Palilula, Zmajevi – Voždovac, Jedinstvo – Novi Beograd i Vrapci- Mladenovac i Obrenovac. Prvo mesto osvojila je ekipa Biseri iz Zemuna, drugi su bili Zmajevi sa Voždovca a treći Vrapci iz Mladenovca i Obrenovca.Direktorka opštinskog Centra, Milka Milovanović Minić se zahvalila svim ekipama na učešću u takmičenju I čestitala prvoplasiranim ekipama zasluženu pobedu. Uz podršku opštine Novi Beograd nastavljamo da se družimo, širimo mrežu saradnika na lokalnom nivou u cilju pružanja kvalitetnije podrške osobama sa invaliditetom i njihovim porodicama, a našim prijateljima iz Boćarskog Saveza Novi Beograd, zahvaljujemo na stalnoj podršci da osobe sa invaliditetom dobiju priliku da se takmiče u boćanju u što ravnopravnijim uslovima.

“ Na tome radimo zajedno i posvećeno, i nadamo se najboljim ishodima” – rekao je doskorašnji predsednik Boćarskog Saveza Novi Beograd, gospodin Predrag Đorđević.Novoizabranom predsedniku Nebojši Coliću sve ekipe poželele su uspeh u budućem radu. Na kraju takmičenja svim učesnicima su uručene zahvalnice.

“Naša saradnja je plodna i uspešna i nadamo se da će biti još intenzivnija u narednom period kazala je sekretarka, Saveza za cerebralnu paralizu grada Beograda, gospođa Dilbera Sarajlić.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn