(FOTO) NESTALA DEVOJKA NA NOVOM BEOGRADU: Porodica moli za pomoć

Na društvenim mrežama pojavio se apel za informacijama o nestaloj devojci. Okačena je slika na kojoj piše da je devojka po imenu Slađana Filipović poslednji put viđena na Novom Beogradu, tačnije na Bežanijskoj Kosi u ulici Nedeljka Gvozdenovića, gde inače i stanuje.

U pitanju je osoba koja ima daunov sindrom, i trenutno je dezorijentisana  i uplašena, i možda neće znati da kaže kako se zove.

Ostavljen je i broj telefona, pa ako imate bilo kakvu informaciju javite na broj 0648751506 Vekoslav Filipović ili se obratite najbližoj policijskoj stanici.

Svaka pomoć je dobrodošla.

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn