(FOTO) BUKTI RAT KOMŠIJA U ZGRADI NA NOVOM BEOGRADU: Prizor će vas ZGROZITI, pogledajte šta je u LIFTU


Komšije u jednoj zgradi na Novom Beogradu su u svađi zbog loše higijene u hodnicima i liftu.Večita rasprava između ljudi koji žive u zgradama je zbog čega pojedinci na hodnicima ispred vrata ostavljaju kese sa smećem ili čak i obuću.

Na beogradskoj Instagram stranici serbialive_beograd pojavila se objava sa fotografijom na kojoj se vide kese sa smećem, ali u liftu u jednoj zgradi na Novom Beogradu.

– Nivo primitivizma level maks – piše na fotografiji.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN/SERBIALIVE_BEOGRAD

Međutim, jedna Beograđanka koja živi u stambenoj zgradi na Banjici nam se požalila kako pojedini stanari u zgradi ne samo da ostavljaju smeće na hodniku, nego nekada i ostave otvoren kišobran da se osuši.

– I meni se nekada desi da na par minuta ostavim kesu sa smećem ispred vrata ako odmah izazim napolje, ali nikada nisam ostavila kesu koja će tu biti celog dana ili celu noć. Međutim, često viđam da komšije ostave mokru obuću ispred vrata ako napolju pada kiša ili čak ostave i kišobran da se osuši. Pitam se da li toliko nemaju mesta u stanu ili na terasi, nego moraju da ga ostave ispred vrata da ga ostale komšije pomeraju ili šutiraju po hodnicima – požalila se nedavno jedna Beograđanka.

Tagovi

Pročitajte još: