(FOTO) Novi Beograd otvorenog srca dočekao sugrađane prvog dana Nove 2024. godine

Opština Novi Beograd i ovog 1.januara 2024. godine, organizovala je novogodišnju manifestaciju u Bulevaru Zorana Đinđića pod zvaničnim nazivom „Novi BeoGrad otvorenog srca“.

Tradicionalna „Ulica otvorenog srca“, priređena je na prostoru između Crkve Svetog Dimitrija i TC „Merkator“, na kom su Novobeograđane dočekali praznična atmosfera, animatori, tobogan i ringišpil za decu, kao i bogat kulturno-muzički program na bini.

NN

Program koji je vodila glumica Danica Todorović, počeo je u 11 časova, nastupom Kulturno-umetničkog društva „Talija“, koje je izvelo splet narodnih igara iz Srbije, a zatim su se na sceni smenjivali KUD „Šumadija“, „Akademsko društvo NBG“ i KUD „Jeleče Novi Beograd“, koji čine najstariji sugrađani.

Deca su, između ostalog, uživala u veseloj predstavi „Novogodišnja mačka u čizmama“, u izvođenju članova Udruženja „Ceca i deca“, kao i muzičkim nastupima đaka novoobeogradskih osnovnih škola, a od 13.35 časova,program su upotpunili pop bend „Umreženi“ i rok grupa „Paravan“.

Duž bulevara, na štandovima su mogli da se kupe razni suveniri i ukrasi, šećerna vuna, domaći proizvodi, ali i rukotorine i crveni nosići, čijom kupovinom su građani davali humanitarni prilog za lečenje dece.

Centar za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditeom „Novi Beograd“, potrudio se da Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama, Centar za integraciju mladih bez adekvatnog roditeljskog staranja „Zvezda“, kao i Savez za CDP Beograd – udruženje Obrenovac, takođe dobiju prostor za štandove na kom su korisnici usluga tih organizacija, prodavali suvenire, slike, sveće i razne ručne radove.

Prazničnom raspoloženju doprinelo je i lepo prepodnevno vreme koje je podstaklo Novobeograđane da u velikom broju izađu u šetnju i da, otvorenog srca, jedni drugima požele što više radosnih dana u Novoj godini.

Srećnu i uspešnu Novu godinu, sugrađanima je poželeo i predsednik opštine Bojan Bovan.

-Program „Ulice otvorenog srca“ prilagođen je najviše deci, ali i njihovim roditeljima. Šareno je, zabavno je, kako i priliči Novoj godini, da sa lepim željama i lepim emocijama uđemo u sve ono što nas očekuje u ovoj godini – rekao je predsednik opštine.

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn