(FOTO) „Novobeogradska porodična biciklijada“, u nedelju, 26. maja, ispred zgrade opštine

Druga „Novobeogradska porodična biciklijada“, biće održana u nedelju 26. maja, od 12 do 15 časova, ispred zgrade Gradske opštine, Mihajila Pupina 167.

Manifestaciju koja se organizuje u saradnji sa Sportskim udruženjem „Tour de Fun“, zvanično će otvoriti predsednik opštine Bojan Bovan.

Prema programu organizatora zajednička porodična vožnja biciklima startovaće u 13.45 časova, a biciklisti će voziti rutu dugu šest kilometara, duž Ulice Omladinskih brigada do Savskog nasipa, odnosno autobuske okretnice u Bloku 70 i nazad do parkinga Gradske opštine.

Ispred opštine, pre početka vožnje, biće priređen zanimljiv edukatino zabavni program kojim se promovišu; bezbedno učešće bisiklista u saobraćaju, zdrav stil života i prorodično druženje.

Najmlađi sugrađani će moći da uživaju u predstavi za decu i atraktivnoj trci guralicama, a nešto stariji u trci rolerima i takmičenju na poligonu spretnosti.
Vredne nagrade najboljima, među kojima su glavne bicikl i guralica, biće podeljene po završetku porodične vožnje.

Svako dete dobiće i prigodan i praktičan paket sa poklonima: ranac, svetlo, zvonce, svetleću trakicu oko ruke i bojanku.

Prethodno zakazana „Biciklijada“ , 12. maja, odložena je zbog kiše, pa s oziromna prognozu organizatori očekuju lepo vreme i pozivaju sugrađane na porodično druženje.

Tagovi

Pročitajte još: