(FOTO) NOVOBEOGRADSKI INTERVJU: Marina Spasić, nova MMA „princeza“

Harizmatična, interesantna devojka, veliki borac, ima čaroban osmeh i najbolja je u svom sportu.

Nazivaju je novom srpskom MMA „princezom“, preti da uzdrma UFC, a sve je počelo sa kik boksom. Ona je Marina Spasić i otkriva nam zašto voli svoj kraj u kom je odrasla i uopšte Novi Beograd.1. Prva asocijacija kada se pomene NBG?

-Dom, kuća, detinjstvo, osnovna škola , atletika ,kik boks… prvi koraci u život!

2. Šta te najviše veže za NBG?

-Porodica i odrastanje. Oćecam veliku pripadnost ka Novom Beogradu jer su tu bili moji početci svega.3. Omiljeno mesto na NBG?

Blok 64 i takozvana ulica gladnih kod starog Merkatora.

4. U kom kraju si odrasla i kakve te uspomene vežu?

-Odrasla sam u blokovima, tacnije u bloku 64.. Tu sam isla i u Osnovnu skolu „Mladost“, krenula na atletiku na 11. aprilu ,nekada u praznom bazenu…potom kik boks u Hali sportova… Bezbroj šetnji Savskim kejom , trčanja i šado boksa..5.Da li imaš neki ritual pred meč? 

Nedelju dana pre meča kada je fight week skidanje kila, fokus, ne vidjam se sa ljudima, fokus mi je samo na meč i na treninge.. i uživam u svemu tome. U tom osećaju uzbudjenja , treme i onoga sto me iščekuje i šta volim.

6. Da li te muzika opušta pred meč? Uz koju pesmu treniraš, a koju puštaš pred ulazak u ring?

-Opušta me kada sam kod kuće, često pustim balade, najčešće radio da se lakše uspavam i opustim. Zagrevanje za meč radim bez muzike . Volim tišinu. Na treningu mi nije važna muzika, čak više volim da treniram takodje u tišini.7.Odakle se rodila ljubav prema sportu i zašto baš kik boks, a kasnije i MMA? Ko ti je bio uzor?

-Nemam uzore. Sve se dešavalo spontano pa i sve ovo.. Želela sam samo rekreativno da treniram kik boks i onda je sve otislo u drugom smeru… tako je došao i MMA. Baš zbog toga mislim da su mi ove strane predodredjene, jer su nekako došle same od sebe sa nekom većom silom.

8. Kad ti je najteže na koga tada misliš i kako samu sebe motivišeš?

Mislim na veru i na Boga. Mir pronalazim u molitvi i snagu. A naravno tu su mi i najbolji prijatelji i porodica koji mi uvek daju vetar u ledja i reči koji dižu iz najtežih situacija.9. Šta bi poručila svojim sugrađanima sa Novog Beograda?

-Uživajte u svakom trenutku i svakom danu! I budite srecni i zahvalni na malim stvarima.. Jer život čine sitnice i što više osmeha!10.Zašto su Novobeograđani drugačiji?

-Zato što smo posebni hehe.. šalim se.. ali, smatram da imamo sve u kraju pa nismo morali da prelazimo most cesto. Takodje, nekada nisu bile gužve u našem kraju i bilo je puno mesta za parking. Široki su bulevari i ima dosta parkova za decu … sve to čini Novi Beograd posebnim.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn