(FOTO) NOVOBEOGRADSKI MAJSTOR KOJI VREĐA MUŠTERIJE NA GUGLU HIT NA MREŽAMA: Kidi psovkama „časti“ mušterije

Vulkanizer Kidi godinama posluje suprotno svim pravilima marketinga, pa se ne ustručava da psuje i kudi mušterije preko recenzija na Guglu. Ipak, uspeo je da pridobije simpatije javnosti.

Majstoru Kidiju pošlo je za rukom nešto što verovatno nikada nikome nije- on je u isto vreme najomraženiji i najomiljeniji vlasnik auto-otpada na svetu!

Ovaj poznati novobeogradski prodavac polovnih rezervnih delova prepoznatljiv je po neuobičajenom ophođenju prema mušterijama koje često „ohladi“ i „spusti“ neprimerenim komentarima.

Ovih dana ponovo je u centru pažnje zbog recenzija na Guglu i karakterističnog prepucavanja sa klijentima. Ko god je kudio Kidijevu uslugu na internetu, nije se dobro proveo pa je morao da otrpi salvu uvreda i pominjanje užeg i šireg kruga porodice.

Suprotno svakom pravilu marketinga i uspešnog poslovanja, Kidi na ovaj način zapravo kupuje simpatije javnosti i budućih mušterija. Diplomatija, popusti i slatkorečivost definitivno nisu njegov manir, ali, po svemu sudeći, Kidijev biznis cveta uprkos negativnoj reklami.

Kidijevo legendarno dopisivanje na recenzijama sa bivšim mušterijama (ili konkurencijom?) odavno je zauzelo svoje mesto u analima „srpskog parčeta interneta“.

– Tražio sam delove za BMW-a, on me izvređao i spustio slušalicu, nikakve saradnje sa njim, đubre od čoveka, napisao je jedan Filip.

– Majmune, ja radim fijate, vozio sam BMW kad sam ti grdio sestru a to je bilo davno, poručio je vlasnik auto-otpada.

– Preporuka, napisao je zadovoljni korisnik Kidijevih usloga, ali ni njega ovaj majstor nije poštedeo:

– Dabogda je umro od korone.

Njegovi odgovori na komentare mušterija postali su pravi hit na društvenim mrežama, naročito na TikToku gde korisnici danima dele recenzije.

U galeriji možete pogledati neke od Kidijevih prepiski sa bivšim mušterijama:

 

Tagovi

Pročitajte još: