(FOTO) Opština Novi Beograd proslaviće svoj 76. rođendan sa građanima, u bloku 45

Gradska opština Novi Beograd, u četvrtak, 11. aprila, proslaviće 76. rođendan sa građanima u bloku 45.

Zanimljiv višesatni program počeće u 12 časova u prostorijama Novobeogradske kulturne mreže (NBKM) u Mesnoj zajednici „Sava“ i biće završen koncertom pevačice Zoe Kida, kom će prethoditi glavni i prateći programi na otvorenom.

Na Centralnoj svečanosti povodom Dana opštine, u svečanoj sali NBKM, Jurija Gagarina 221, u 12 časova, prisutnima će se obratiti predsednik privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić i predsednik opštine Novi Beograd Bojan Bovan.

Predsednik Bovan, potom će uručiti plakete partnerima, prijateljima i donatorima akcije „Zeleni Novi Beograd“, koju je opština uspešno vodila u prethodnom periodu.

U tom delu svečanosti, prisutni će moći da pogledaju izložbu „Novi grad! Ko će još da živi na ovom pesku“ istoričara Dragana Miloševića, koja prikazuje trud i entuzijazam s kojim je omladina iz cele tadašnje Jugoslavije, tokom omladinskih radnih akcija gradila Novi Beograd, kao i video projekciju sadašnjeg izgleda Novog Beograda, kao najmnogoljudnije i najurbanije opštine u Srbiji.

Program u sali biće propraćen nastupom Gudačkog kvarteta „Intermeco“.

Moderator programa i u sali i na otvorenom biće glumica Danica Todorović.

Program na otvorenom počeće u 13 časova, nastupom orkestra Ministarstva unutrašnjih poslova, koji će posle himne Republike Srbije izvesti popularne pesme iz svog repertoara.

U 13.30, nastupiće hor vrtića „Zvončići“ i „Sunce“, zatim KUD „Jeleče“ i KUD „Talija“ sa nekoliko svojih atraktivnih folklornih izvođenja, a zatim će na binu izaći školski horovi OŠ „Branko Radičević“ i škole „Kneginja Milica“, kao i mališani vrtića „Istok“, koji će izvesti predstavu.

Nastup pevačice Zoe Kida na programu je od 14.30 do 13.30 časova.

Od 13 časova, do početka koncerta Zoe Kida, odvijaće se i prateći programi za decu.

U zoni sporta đaci novobeogradskih škola nadmetaće se u skakanju u vreći i drugim zanimljivim disciplinama, a u zoni cirkusa uživaće u zanimljivim tačkama animatora.

Deca Predškolske ustanove „11. april“ održaće izložbu likovnih radova na temu „Slike iz komšiluka“, dok će Zavod za zaštitu prirode Srbije, održati ekološku radionicu u kojoj će učenici novobeogradskih škola, pored osnovnih pouka kako da čuvaju životnu sredinu, sa predstavnicima ove ustanove i nastavnicima, saditi saksijsko cveće.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn