(FOTO) OTVOREN BELI KROS 57. PUT NA NOVOM BEOGRADU

Beli kros – EA Bronzani permit kros, koji je danas, 16. marta, počeo 57. put u Beogradu u Parku prijateljstva kod Ušća, predstavlja važan događaj za atletiku. Očekuje se učešće više od 120 atletičara iz devet zemalja u pionirskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.Ovo takmičenje je ključno kao priprema za Svetsko atletsko prvenstvo u krosu, koje će takođe biti održano na istoj stazi kod Ušća 30. marta. Osim što pruža priliku našim atletičarima da pokažu svoj talenat, ono je i odlična prilika za proveru forme pred Svetsko prvenstvo.

Posebna zahvalnost ide Srpskom atletskom savezu koji je prepoznao kvalitet i značaj ovog događaja.Najuspešnijim trkačima su obezbeđene novčane nagrade u iznosu od 5.000 evra za seniore i seniorke, dok će se u pionirskoj konkurenciji trčati 1,75 kilometara, za juniore 6,4 kilometra, a za seniore 8 kilometara.

Dodao bih nakon svega, da mi je zadovoljstvo što se ovaj događaj odvija upravo na prostoru naše opštine, jer Novi Beograd je uvek bio i ostaće zdravog sportskog duha!

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn