(FOTO) OVAJ MOTORISTA I NJEGOV SUVOZAČ SU POTPUNI HIT: Presladak duo viđen na Novom Beogradu

Novi Beograd je prepun sadržaja, pa čak i u vremenu epidemije kada ne možemo da radimo sve što smo i ranije, ulicama glavnog grada uvek može da se vidi neka zanimljiva situacija koja ulepša dan. Glavni akteri za današnje raspoloženje su jedan čovek i njegov pas – na motoru.

Možda ste mogli često da vidite da ljubitelji životinja objavljuju na Instagramu svoje ljubimce u neobičnim pozama, ali se uvek pitamo da li je sve namontirano ili su stvarne situacije.

Jedan gazda psa u Beogradu sigurno nije imao nameru da on i bela pufnasta životinja postanu zvezde današnjeg dana, već da samo uživaju u vožnji motorom. Ali ovaj prizor je danas potpuni hit na mrežama.

Ovo je najslađi suvozač kojeg smo mogli da vidimo u poslednje vreme.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn