(FOTO) OVAJ NOVOBEOGRADSKI BLOK DOBIJA NOVI PARK

Na prostoru u blizini Jurija Gagarina 177 i 181, u neposrednoj blizini OŠ Branko Radičević i prodavnice IDEA, počelo je čišćenje terena za opremanje novog parka u Bloku 45.

Čišćenje terena u tkzv. Separeu

Prostor gde se očekuje opremanje parka bio je poznat kao Radnički, Zelembać i Separe.  Na ovom prostoru se do 2006. nalazila kuća za radnike, kao i mini golf teren. Godinama kasnije prostor je bio zapušten, a u novembru 2023. godine počela je njegova rekonstrukcija.

U neposrednoj blizini gde se sada nalazi parking, nalazila se metalna konstrukcija koja je trebala da postane sportska hala, ali se od radova odustalo.  Pre izgradnje metalne konstrukcije, tu se nalazio košarkaški teren poznatiji kao Radnički, na kojem je odigran veliki broj turnira.

Plan rada

Teren parka koji se lepi uz parking kod prodavnice IDEA, danas među mlađim naraštajima poznat kao Separe je u potpunosti očišćen, a gradske službe krenule su sa uređenjem zelene površine.

Kako je najavljeno, u parku će biti napravljene klupe, šahovske table i pešačka staza. Datum završetka radova nije poznat.

 

fortyfivers.blogspot.com

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn