(FOTO) Ovo je Danijela koju je makro tukao pred detetom i terao da radi kada ima ciklus: „Pao“ na Novom Beogradu

Druga devojka joj je pomagala, dolazila da je „zameni“ kada ova nije mogla da izdrži toliko mušterija.

Foto: Facebook

Voren V. I. (29), koji je uhapšen na Novom Beogradu zbog sumnje da je primoravao Danijelu P. i Žaklinu P. starosti 21 i 24 godine, kako je rečeno za Telegraf iz policije, Danijelu je tukao pred detetom, terao da radi kada je bolesna i ima ciklus, pretio njoj i njenim prijateljima i oduzimao joj dokumenta.

„On će biti priveden danas u 14 časova na saslušanje, pa će se nakon toga znati više detalja. Ono što je poznato je to što su devojke do sada izjavile, a to je da je V. I. konstantno tukao, pretio joj, oduzimao joj ličnu kartu, pretio i njenom detetom, pred kojim ju je, kako kaže, takođe tukao i primoravao da radi i kada je bolesna i kada ima ciklus. Druga devojka je pomagala ovoj prvoj, dolazila da je „zameni“ kada ova nije mogla da izdrži toliko mušterija.

Njemu se na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn