(FOTO) Počeli pripremni radovi na gasifikaciji Novog Beograda

Predsednik Gradske opštine Novi Beograd Bojan Bovan obišao je u utorak, 23.aprila, pripremne radove na gasifikaciji dela Novog Beograda.

U blizini Kvantaške pijace, izvođač radova DM „Invest“ počeo je raščišćavanje trase gasovoda i postavljanje cevi takozvanog čeličnog voda, kojim će prema ranije utvrđenom planu, na gasovod biti priključeni prvo stanovnici Ledina.

Trasa gasovoda na Novom Beogradu obuhvata ukupno 106 kilometara čeličnog i takozvanog plastičnog voda.

Prema ugovoru potpisanom između GO Novi Beograd i „Srbijagasa“, mogućnost priključka na gas dobiće žitelji u blokovima 13, 18, 25 i 64, Ušće, Tošin bunar, privredna zona Auto-put, Bežanija 2-Ledine, Bežanija i Bežanijska kosa.

Ekipe koje čine predstavnici Opštine Novi Beograd i „Srbijagasa“ u poslednja dva meseca, prema rečima predsednika Bovana, obilaze naselja na budućoj trasi i proveravaju broj zainteresovanih za priključak na gas.

-Naselje Ledine ima najviše pojedninačnih priključaka – izjavio je Bovan. – Svako domaćinsvo informišemo o uslovima za priključenje, a Investitor projekta „Srbijagas“, omogućio je korisnicima da ukoliko se za to odluče u ovoj fazi radova, sa njima potpišu predugovor i tako dobiju 20 odsto nižu cenu priključka od sadašnje cene, ali i od cene koja bude na snazi kad god da se odluče za ovaj vid grejanja.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn