(FOTO) POZIV SUGRAĐANIMA! Humanitarni bazar na Novom Beogradu za Stevana koji ima cerebralnu paralizu!

Stevan Stanisavljević ima cerebralnu paralizu, ide u srednju školu „Petar Leković“ na Lekinom brdu. S obzirom da je Stevanovo kretanje samo po sebi otežano zbog bolesti, Stevan se susreće i sa još jednim problemom. Lift u zgradi nije dovoljno prostran kako bi Stevan kao korisnik invalidskih kolica mogao da ga koristi i ispuni svoje potrebe pri svakodnevnim aktivnostima. U kretanju mu pomažu majka i sestra, sa kojima živi, a otac je preminuo pre dve godine.(Foto: privatna arhiva)

U njegovoj borbi su njih troje, a njegov problem naišao je na razumevanje firme koja se bavi izgradnjom liftova i koja bi to adekvatno njemu mogla instalirati.

Investicija nije velika, a Stevanovoj porodici jeste. Beogradski centar za osobe sa invaliditetom uz podršku stanovnika mesnog odbora „Mladost“ prepoznao je problem i krenuo u pripremu i realizaciju ideje da se Stevanu pomogne.(foto: privatna arhiva)

Beogradski centar za osobe sa invaliditetom planira jedan Humanitarni bazar, kako bi sakupili novac za proširenje lifta.Bazar će se održati na Novom Beogradu, u Gandijevoj od 25a-35a (u parku prema Lidlu). Početak manifestacije je od 10h do 17h i to dva dana, tačnije 11. i 12. novembra.

Pozvamo zainteresovane sugradjane da dođu na bazar i podrže Stevana i njegovu porodicu u ovoj borbi. Na Humanitarnom bazaru izlagaće se organski proizvodi, medena srca, suhomesnati proizvodi, dekupaž proizvodi, krofnice, suveniri, kuvano vino, ukrasne sveće itd…

Tagovi

Pročitajte još: