(FOTO) POZIV SUGRAĐANIMA! Humanitarni bazar na Novom Beogradu za Stevana koji ima cerebralnu paralizu!

Stevan Stanisavljević ima cerebralnu paralizu, ide u srednju školu „Petar Leković“ na Lekinom brdu. S obzirom da je Stevanovo kretanje samo po sebi otežano zbog bolesti, Stevan se susreće i sa još jednim problemom. Lift u zgradi nije dovoljno prostran kako bi Stevan kao korisnik invalidskih kolica mogao da ga koristi i ispuni svoje potrebe pri svakodnevnim aktivnostima. U kretanju mu pomažu majka i sestra, sa kojima živi, a otac je preminuo pre dve godine.(Foto: privatna arhiva)

U njegovoj borbi su njih troje, a njegov problem naišao je na razumevanje firme koja se bavi izgradnjom liftova i koja bi to adekvatno njemu mogla instalirati.

Investicija nije velika, a Stevanovoj porodici jeste. Beogradski centar za osobe sa invaliditetom uz podršku stanovnika mesnog odbora „Mladost“ prepoznao je problem i krenuo u pripremu i realizaciju ideje da se Stevanu pomogne.(foto: privatna arhiva)

Beogradski centar za osobe sa invaliditetom planira jedan Humanitarni bazar, kako bi sakupili novac za proširenje lifta.Bazar će se održati na Novom Beogradu, u Gandijevoj od 25a-35a (u parku prema Lidlu). Početak manifestacije je od 10h do 17h i to dva dana, tačnije 11. i 12. novembra.

Pozvamo zainteresovane sugradjane da dođu na bazar i podrže Stevana i njegovu porodicu u ovoj borbi. Na Humanitarnom bazaru izlagaće se organski proizvodi, medena srca, suhomesnati proizvodi, dekupaž proizvodi, krofnice, suveniri, kuvano vino, ukrasne sveće itd…

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn