(FOTO) Predsednik GO NOVI BEOGRAD otvorio teren za mali fudbal u školi “ Vlada Obradović Kameni“

Predsednik Gradske opštine Novi Beograd Bojan Bovan, otvorio je danas rekonstruisani teren za mali fudbal u školi „Vlada Obradović Kameni“ na Ledinama.

Bovan je rekao da su đaci ove škole dobili bolje uslove za nastavu fizičkog vaspitanja i da je školi na Ledinama potrebno još ulaganja, za šta će rukovodstvo škole dobiti podršku Opštine.

Reč o jedinoj školi na potezu od Surčina do novobeogradskih blokova. Škola je specifična i po etničkoj pripadnosti učenika, jer je pored dece srpske nacionalnosti većinski pohađaju deca Roma, ali i tri kineska i dva državljanina Rusije.

-Renoviranjem terena obezbedili smo uslove da deca škole „Kameni“ časove fizičkog imaju napolju u apsolutno ispravnim uslovima – rekao je Bovan. – Svako ulaganje u opremanje škole i bolje uslove rada nastavnika, prema njegovoim rečima,korak je ka rasterećenju drugih novobeogradskih šokola i podrška roditeljema da ne gube vreme i novac vozeći decu dalje od mesta stanovanja.

Bovan je dodao da će opština pružiti podršku rukovodstvu škole kad je reč o renoviranju školske zgrade i još dva terena u školskom dvorištu, jer taj prostor ne koriste samo đaci već i drugi stanovnici Ledina.

Opština Novi Beograd, naglasio je Bovan, ima generalno dobru saradnju sa kineskim kompanijama na Novom Beogradu i da nije bilo teško dogovoriti se sa donatorima, Kompanijom „Euroazija trejd Centrom“ koja je renovirala teren za mali fudbal.

Direktor kompanije „Euroazija“ Zou Đunvei, istakao je da sa opštinom Novi Beograd ima izuzetno dobru saradnju.

– Srbija je moja druga zemlja. Smatrao sam da je ideja predsednika Bojana Bovana da renoviramo teren za mali fudbal dobra, jer sam više od šest godina živeo na Ledinama i znam koliko deca vole da igraju fudbal – rekao je Zou.

Direktorka škole Ivana Milić je istakla da su deca oduševljena lepim terenom za mali fudbal i da bi za stanovnike Ledina, koji nemaju uređen park, od velikog značaja bilo sređivanje terena za košarku kao i igrališta za decu na kom bi trebalo zameniti ljuljaške i klackalice i postaviti odgovarajuću podlogu na dečijem igralištu.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn