(FOTO) Predsednik GO Novi Beograd uručio direktorima srednjih škola šest stolova za tekbol

Predsednik Gradske opštine Novi Beograd Bojan Bovan, uručio je danas, 22 maja, stolove za tekbol direktorima šest srednjih škola sa teriotorije opštine.

Stolovi za tekbol, koji među mladima postaje sve popularniji sport, uručeni su u Devetoj gimnaziji „Mihailo Petrović Alas“, u kojoj su članovi novobegradskog tekbol kluba gimnazijalcima predstavili pravila te interesantne igre, mešavine stonog tenisa i fudbala.

-Želeli smo da obogatimo sportske aktivnosti naših srednjoškolaca i s obzirom na to da je mladima tekbol veoma interesantan sport, omogućimo da se njime bave u fiskulturnim salama – rekao je Bovan prilikom uručenja poklona gradske opštine.

Pored šest stolova koji će biti postavnjeni za srednjoškolce, opština Novi Beograd će postaviti i četiri stola na otvorenom, tako da će tekbol moći da igraju i rekreativci.

-Lokacije za postavljanje stolova odredićemo tokom naredne sedmice, vodeći računa o tome da to budu tereni na kojima naši mladi sugrađani provode mnogo vrmena i treniraju neke druge sportove – izjavio je predsednik opštine.

Tagovi

Pročitajte još: