(FOTO) Predsednik GO Novi Beograd uručio medalje najboljim fudbalskim klubovima za decu uzrasta od sedam do 14 godina

Predsednik opštine Novi Beograd Bojan Bovan i direktor „TV Arene Sport“ Nebojša Žugić, učestvovali su juče u dodeli medalja i pehara najboljim klubovima i fudbalerima Sportskog udruženja „Sport Brothers League“, za decu uzrasta od sedam do 14 godina.

Manifestacija je održana na stadionu Fudbalskog kluba „Bežanija“, koji uz podršku presednika tog kluba Jovana Rusića, kako je juče rečeno, predstavlja svetionik ohrabrenja za mlade sportiste, kao i negovanje sportskog duha i timskog rada sa mladima.

Učesnici manifestacije bili su saglasni u oceni da je dodela priznanja najboljim klubovima sa teritorije Novog Beograda i susednih opština, u kojima trenira više od 400 dece, prilika da se proslavi ne samo pobeda, već i naporan rad, posvećenost i duh svakog učesnika takmičenja, od trenera do igrača.

Direktor „Sport Brothers League“ Ljuba Kovačević i predsednik FK „Bežanija“ Jovan Rusić, istakli su da se ovo takmičenje uveliko sprema za Letnju ligu, u kojoj će pored domaćih klubova biti uključeni i klubovi iz regiona.

Tagovi

Pročitajte još: