(FOTO) Predsedniku Bovanu uručeno priznanje za podršku Olimpijadi penzionera

Gradska opština Novi Beograd bila je pokrovitelj „Treće beogradske olimpijade sporta i rekreacije penzionera”, koja je danas održana u Hali sportova „Ranko Žeravica”.

U ime Gradske organizacije penzionera, njena predsenica Ružica Belanović, uručila je Plaketu predsedniku Bojanu Bovanu za podršku sportskom nadmetanju naših najstarijih sugrađana koji su se takmičili u pet sportski disciplina: košarci, fudbalu, šahu, pikadu i štafeti.

Svečano uručenje plakete, kao i medalja i pehara najboljim ekipama, održano je Studentskom gradu na Novom Beogradu.

Predsednik Bovan dodelio je priznanja prvoplasiranim ekipama za svaku disciplinu, dok su medalje za drugo i treće mesto uručile direktorka Predškolske ustanove „11.april“ Jelena Dubljević i direktorka Centra za brigu o starima deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“ Milka Milovanović Minić.

Obe te ustanove podržale su organizaciju tog masovnog takmičenja u kom je učestvovalo 360 penzionera iz svih 17 gradskih opština, a mališani PU učestvovali su i u revijalnom delu programa u „Žeravici“.

Treću beogradsku olimpijadu sporta i rekreacije penzionera, u prepodnevnim časovima otvorio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić, a učesnike manifestacije pozdravio je i direktor Fonda PIO Relja Ognjenović

Tagovi

Pročitajte još: