(FOTO) Prevencija bezbednosti motociklista na ulicama Novog Beograda

Ispred zgrade Gradske opštine Novi Beograd, Asocijacija za bezbednost motociklista u saobraćaju održala je juče, 23. aprila, prezentaciju bezbednosti motociklista kao jedne od najugroženijih kategorija vozača.

Prezentaciji je prisustvovao i predsednik opštine Bojan Bovan koji je pozdravljajući učesnike prezentacije istakao da je Gradska opština pre nekoliko dana dobila priznanje Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije kao najaktivnija samouprava u oblasti bezbednosti saobraćaja, te da će ove godine aktivnost lokalnog Saveta za bezbednost saobraćaja biti posebno posvećena motociklistima.

-Najveća smo opština, imamo najveći broj automobila i dosta saobraćajnih nezgoda, ali na sreću ti brojevi nisu toliko tragični i nadam se da neće biti – rekao je Bovan.- Kad je reč o motociklistima, oni su, nažalost, veoma ugroženi. Te nesreće su u velikom procentu sa tragičnim posledicama i već smo ih imali, čim je počela sezona vožnje motocikala – naglasio je predsednik opštine.

Bovan je dodao da će u Savet za bezbednost saobraćaja opštine Novi Beograd koji i sprovodi aktivnosti vezane za prevenciju saobraćajnih nezgoda i unapređenje bezbednosti na ulicama Novog Beograda, dobiti još jednog člana upravo iz Asocijacije za bezbednost motociklista.

Tu asocijaciju u Savetu predstavljaće njen predsednik, dr Vladimir Jevtić.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn