(FOTO) Produžen rad punkta za vakcinaciju u TC „Ušće”

Rad punkta za vakcinaciju u beogradskom Tržnom centru „Ušće” produžen je do 25. novembra, a u Beogradu će do kraja godine biti otvorena još četiri punkta, najavila je danas gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

– Punkt u TC „Ušće” otvoren je 11. oktobra i do sada se vakcinisalo više od šest hiljada ljudi. Građanima su i dalje na raspolaganju „sinofarm” i „fajzer” vakcine, svakog dana od 12 do 20 sati. Osim punkta u Tržnom centru „Ušće”, u Beogradu trenutno radi i vakcinalni punkt u Tržnom centru „Galerija” u okviru Beograda na vodi, gde se građani takođe mogu vakcinisati svakog dana od 12 do 20 sati – rekla je Nataša Stanisavljević za Tanjug. 

Ona je podsetila da se vakcinacija obavlja i u 25 punktova u svim domovima zdravlja na teritoriji prestonice, kao i u Hali 7 Beogradskog sajma u kojoj vakcinalni punkt radi svaki dan od 8 do 16 sati.

– Od 15. novembra biće moguće vakcinisati se i u Tržnom centru u Rajićevoj – najavila je Nataša Stanisavljević.

Kako je dodala, plan je da budu otvarana još tri punkta – u Tržnom centru „Stadion”, Beošoping centru i u robnoj kući „Ikea”. 

Kako se Beograd odnosi prema vakcinaciji pokazuju rezultati: samo juče je utrošeno 8.754 doza vakcina, prve doze 1.591, druge 1.073, treće „buster” doze 6.090. Kada je reč o ukupnom broju utrošenih doza u glavnom gradu, do juče je utrošeno 1.997.156 doza. 

Ukupni broj vakcinisanih u Beogradu iznosi 61,06 odsto, procenat punoletnih revakcinisanih je 58,39 odsto, a „bustovanih” 24,73 odsto.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn