(FOTO) Produžen rad punkta za vakcinaciju u TC „Ušće”

Rad punkta za vakcinaciju u beogradskom Tržnom centru „Ušće” produžen je do 25. novembra, a u Beogradu će do kraja godine biti otvorena još četiri punkta, najavila je danas gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

– Punkt u TC „Ušće” otvoren je 11. oktobra i do sada se vakcinisalo više od šest hiljada ljudi. Građanima su i dalje na raspolaganju „sinofarm” i „fajzer” vakcine, svakog dana od 12 do 20 sati. Osim punkta u Tržnom centru „Ušće”, u Beogradu trenutno radi i vakcinalni punkt u Tržnom centru „Galerija” u okviru Beograda na vodi, gde se građani takođe mogu vakcinisati svakog dana od 12 do 20 sati – rekla je Nataša Stanisavljević za Tanjug. 

Ona je podsetila da se vakcinacija obavlja i u 25 punktova u svim domovima zdravlja na teritoriji prestonice, kao i u Hali 7 Beogradskog sajma u kojoj vakcinalni punkt radi svaki dan od 8 do 16 sati.

– Od 15. novembra biće moguće vakcinisati se i u Tržnom centru u Rajićevoj – najavila je Nataša Stanisavljević.

Kako je dodala, plan je da budu otvarana još tri punkta – u Tržnom centru „Stadion”, Beošoping centru i u robnoj kući „Ikea”. 

Kako se Beograd odnosi prema vakcinaciji pokazuju rezultati: samo juče je utrošeno 8.754 doza vakcina, prve doze 1.591, druge 1.073, treće „buster” doze 6.090. Kada je reč o ukupnom broju utrošenih doza u glavnom gradu, do juče je utrošeno 1.997.156 doza. 

Ukupni broj vakcinisanih u Beogradu iznosi 61,06 odsto, procenat punoletnih revakcinisanih je 58,39 odsto, a „bustovanih” 24,73 odsto.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn