(FOTO) PRVA GRUPA NOVOBEOGRAĐANA KRENULA NA BESPLATNE IZLETE U ORGANIZACIJI OPŠTINE

Prva grupa Novobeograđana koji su se prijavili za besplatne izlete u organizaciji Gradske opštine Novi Beograd, krenula je jutros u obilazak manastira Tumane i Golubačke tvrđave.

Ispred zgrade opštine odakle su organizovani svi polasci, u 8.00 časova, krenula su dva autobusa sa stotinak građana.

Srećan put, uz želju da se lepo druže i uz konstataciju da je dan idealan za izletničko putovanje, sugrađanima je poželeo predsednik opštine Bojan Bovan.

Prijavljivanje za besplatne izlete, koje je osim puta u Tumane, ove jeseni opština Novi Beograd organizovala još i za Aranđelovac i Palić, počelo je 20. septembra i već u prvih nekoliko dana popunjeni su svi termini.

Nareadna putovanja za obilazak manastira Tumane i Golubačke tvrđave su: utorak 3. oktobara, četvrtak 5. oktobara, utorak 10. oktobara, sreda 11. oktobara i četvrtak 12. oktobara.

Polasci za Palić, uz obilazak Gradske kuće u Subotici su: subota 30. septembar, sreda 4. oktobar, nedelja 8. oktobar i utorak 10. oktobar.

Izleti u Aranđelovac, koji obuhvataju i posete Bukovičkoj Banji, Topoli i Oplencu, predviđeni su za subotu 30. septembar, sredu 4. oktobar, nedelju 8. oktobar i utorak 10. oktobar.

Tagovi

Pročitajte još: