(FOTO) Prve večeri Novobeogradskog leta publika uživala uz „Paravan“ i „Negativ“

Grupa „Paravan“, a zatim i Ivana Peters sa bendom „Negativ“, sinoć su za stanovnike savskih blokova priredili četiri sata dobre rok muzike.

Popularne grupe nastupile su prve večeri Novobeogradskog leta koje na Savskom keju, u Bloku 45, ovog vikenda organizuju Gradska opština Novi Beograd i Ustanova kulture „Novobeogradska kulturna mreža“.

Pred više stotina Novobeograđana, grupa „Paravan“ sinoć je izvela niz domaćih i stranih hitova, kao i nekoliko svojih pesama.

Ivana Peters nije štedela glas izvodeći popularne pesme „Negativa“, a najpoznatiju – „Ja bih te sanjala“, otpevala je uz zdušnu podršku publike.

S obzirom da je reč o muzici koja je obeležila kraj prošlog veka, najviše posetilaca pripadalo je srednjoj generaciji Novobeograđana koji su na koncert došli s decom. Pred kraj nastupa grupe „Negativ“, koji je trajao gotovo do ponoći, na binu su izašla i deca muzičara tog benda sa svojim drugarima, koje je Ivana Peters najavila kao najlepšu plesnu podršku.

Organizatori Novobeogradskog leta nastoje da besplatnim programima za svoje sugrađane, promovišu umetnike koji žive na Novom Beogradu.

Večeras, od 20 časova, na istoj bini, na Savskom keju, nastupiće grupa „Ničim izazvan“, a zatim, od 21:30, posetioci će moći da uživaju uz „Neverne bebe“.

Tagovi

Pročitajte još: