(FOTO) Radna akcija na Novom Beogradu: Složne komšije zasukle rukave i sredile kraj

Klinci različitog uzrasta i njihovi roditelji očistili su i sredili ceo kraj koji se nalazi na Novom Beogradu.

Nekoliko sugrađana sa Novog Beograda danas je iskoristilo sunčano vreme da sami srede svoj kraj koji se nalazi u ulici Dr Ivana Ribara.

Veći broj složnih komšija iz novobeogradskog naselja u ulici Dr Ivana Ribara organizovali su se i slobodno vreme utrošili na uređenje zelene površine, ivičnjaka, parkinga, ujedno potkresavši naraslo šiblje, a uz to su i pokupili đubre, a kao što vidimo na slici akcija je protekla u odličnoj atmosferi a i potrajala je do duboko u noć.

Nadamo se da će ova lepa radna akcija na Novom Beogradu dati ideju i drugim sugrađanima da učine nešto lepo i srede svoj okoliš.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn