(FOTO) RODITELJI OPREZ: Lopovi pelješe vozila ispred vrtića na Novom Beogradu

Na adresu našeg portala stigla je poruka zabrinute sugrađanke koja je imala neprijatno iskustvo sa lopovima ispred jednog vrtića na Novom Beogradu, a mi vam je u celosti prenosimo kako bi i vi obratili pažnju na sumnjive tipove u blizini vaših vrtića.

Naime, kako tvrdi naša sugrađanka koja je želela da ostane anonimna, pre neki dan, ispred vrtića Suncokret koji funkcioniše u okviru Predškolske ustanove „11. april“ a nalazi se na Novom Beogradu, u bloku 11 c, njoj je obijen automobil i iz njega je ukraden novčanik.

„Ne znam da li imate običaj ili ne da kačite informacije, ali osećam potrebu da kažem. Meni je danas ispred vrtića Suncokret obijen auto i iz torbe ispod sedišta ukraden novčanik. To se sve dogodilo u nekoliko trenutaka dok sam otišla po dete. Apel za sve da ne ostavljaju nikako torbe u kolima jer evidentno je da ordiniraju lopovi u krajevima vrtića.

Nemojte stavljati moje ima, Ja samo želim da pomognem drugima da ne budu u mojoj situaciji. Jer je najgore od svega što su mi u novčaniku bila sva dokumenta. Pozdrav!“

 

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn