(FOTO) RODITELJI OPREZ: Lopovi pelješe vozila ispred vrtića na Novom Beogradu

Na adresu našeg portala stigla je poruka zabrinute sugrađanke koja je imala neprijatno iskustvo sa lopovima ispred jednog vrtića na Novom Beogradu, a mi vam je u celosti prenosimo kako bi i vi obratili pažnju na sumnjive tipove u blizini vaših vrtića.

Naime, kako tvrdi naša sugrađanka koja je želela da ostane anonimna, pre neki dan, ispred vrtića Suncokret koji funkcioniše u okviru Predškolske ustanove „11. april“ a nalazi se na Novom Beogradu, u bloku 11 c, njoj je obijen automobil i iz njega je ukraden novčanik.

„Ne znam da li imate običaj ili ne da kačite informacije, ali osećam potrebu da kažem. Meni je danas ispred vrtića Suncokret obijen auto i iz torbe ispod sedišta ukraden novčanik. To se sve dogodilo u nekoliko trenutaka dok sam otišla po dete. Apel za sve da ne ostavljaju nikako torbe u kolima jer evidentno je da ordiniraju lopovi u krajevima vrtića.

Nemojte stavljati moje ima, Ja samo želim da pomognem drugima da ne budu u mojoj situaciji. Jer je najgore od svega što su mi u novčaniku bila sva dokumenta. Pozdrav!“

 

 

Tagovi

Pročitajte još: