(FOTO) Sa 13. sprata na Novom Beogradu ugledali požar: „Nadamo se da je ovo“

Tokom ovog vikenda temperature su bile veoma visoke, a i zabeležen je duži period bez padavina.

Stanovnici Bloka 61. na Novom Beogradu uslikali su večeras požar u pravcu Ostružnice i Sremčice.

Ig. 192

Kako se vidi na slici, primetan je veliki plamen, a prema nezvaničnim informacijama pretpostavlja se se da gori nisko rastinje.

Još jednom upozoravamo da se ne pali vatra na otvorenom, jer je u prethodno periodu zabeležen period bez padavina, što je učinilo rastinje veoma suvim.

Tokom ovog vikenda temperature su bile veoma visoke, čak i prave letnje sa vrednostima i preko 30°C, što je samo pogodovalo opasnosti nastanka od požara na otvorenom.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn