(FOTO) Školski recital „Obično neobičan dan” u školi „Ratko Mitrović” na Novom Beogradu

Školski recital „Obično neobičan dan” održaće se danas u 17 časova u holu Osnovne škole „Ratko Mitrović” na Novom Beogradu, saopšteno je iz organizacije Prijatelji dece opštine Novi Beograd.

U okviru programa biće otvorena izložba nagrađenih radova konkursa 30. Dečje karikature „Mali Pjer” i dodeljene diplome i nagrade učenicima osnovnih škola Novog Beograda.

Na konkursu 30. Dečje karikature „Mali Pjer” učestvovalo je 227 učenika, po propozicijama jedan učenik – jedan rad, zatim 44 profesora razredne nastave i 16 profesora likovne kulture, ukupno 60 nastavnika, saradnika iz osnovnih škola Novog Beograda.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete realizovana je 30. Dečja karikatura „Mali Pjer”, a školski recital, kao deo projekta „Mladi u svetu umetnosti”, pod pokroviteljstvom Gradske uprave Grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu, sa ciljem da se pruži mogućnost deci i mladima da se kreativno izražavaju u oblasti literarnog i likovnog stvaralaštva i muzičke kulture. Organizatori su Prijatelji dece opštine Novi Beograd, navodi se u saopštenju.

Tagovi

Pročitajte još: