(FOTO) SREĐEN PARK NA NOVOM BEOGRADU: Zelena površina ulepšana sa 243 ukrasna žbuna

PARK u Bloku 21 na Bulevaru Mihajla Pupina sređen je i ulepšan novim stablima i ukrasnim žbunjem.

Ekipe JKP „Zelenilo Beograd“ krajem leta su već uredile ovaj porostor u kom su postavljeni sportski teren, klupe, dečje igralište i prostor za odmor.

U parku su juče posađena tri nova drveta i 243 komada različitih ukrasnih žbunova. U prethodnom periodu park u Bloku 21 dobio je novo dečje igralište, košarkaški teren i kuatka za miran odmor.

– Na prostoru za miran odmor ugrađen je šah-sto, a postavljeno je 15 klupa i sedam đubrijera. Nakon građevinskih radova izvršena je obnova travnjaka – rekli su u „Zelenilu“.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn