(FOTO) SVEČANOST NA NOVOM BEOGRADU: Postavljen kamen-temeljac za izgradnju novog objekta Sektora za vanredne situacije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić položio je kamen-temeljac za izgradnju novog objekta Sektora za vanredne situacije koji danas obeležava svoju slavu Presveta Bogorodica Neopalima Kupina, zaštitnica vatrogasaca-spasilaca.

Ministar Gašić je svim pripadnicima Sektora za vanredne situacije čestitao njihov dan i Slavu i poručio da će Ministarstvo nastaviti da ulaže u jačanje kapaciteta Sektora.

Izgradnja ovog objekta koji će se nalaziti u Ulici Đorđa Stanojevića u Novom Beogradu, deo je značajnih ulaganja u unapređenje uslova rada pripadnika Sektora za vanredne situacije koje Ministarstvo unutrašnjih poslova sprovodi uz podršku predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije.

Polaganju kamena temeljca za izgradnju objekta u kom će biti sedište Sektora za vanredne situacije prisustvovao je, pored vršioca dužnosti pomoćnika ministra, načelnika Sektora za vanredne situacije Luke Čaušića, veliki broj aktivnih, kao i penzionisanih pripadnika ovog sektora.

Kurir.rs

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn