(FOTO) TINEJDŽERI SA KROVA NOVOBEOGRADSKOG TRŽNOG CENTRA GAĐALI PROLAZNIKE

Pojedini tinejdžeri u Beogradu penju se na krov tržnog centra i odozgo gađaju prolaznike!

Na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavila se objava zabrinutih Beograđana zbog novog trenda koji neka deca u prestonici primenjuju.

Naime, prema njihovim tvrdnjama tinejdžeri se penju na krov tržnog centra i odozgo gađaju prolaznike, a onda se kriju.

– Ko vas je odgojio ovakve da se penjete na krov tržnog centra i gađate ljude pa se krijete – navodi se u objavi.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/MOJ_BEO_GRAD

Podsetimo, prošle nedelje građani su komentarisali i ponašanje tinejdžera koji u nekim beogradskim tržnim centrima čak i pljuju na prolaznike, gađaju ih svim i svačim pa čak i prosipaju vodu!

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavilo se upozorenje građana koji su zgroženi ovim novim trendom koji je zavladao među decom.

– Molim da objavite apel da deca prestanu da pljuju radnike i ljude po tržnom centru. Ne znam kakva je situacija u ostalim tržnim centrima, ali ovo se svaki dan dešava. Obezbeđenje kao i po običaju ništa ne radi po tom pitanju. Niko ništa ne radi po tom pitanju, uvek smo svi ispljuvani. Stvarno prevazilazi sve mere – navodi se u objavi i dodaje:

– Odnosi se i na gađanje, prosipanje vode i bacanja kartica sa poslednjeg sprata gde su igre za decu. Niko ne reaguje: „To su deca, pljuju, ništa ne možemo“. Kao i za ljubimce koji zapišavaju prodavnice, štandove i svaki mogući zidić u centru.

Tagovi

Pročitajte još: