(FOTO) U okviru druge faze izgradnje stambeno-poslovnog objekta „The One“ na Novom Beogradu u planu 318 stanova i 367 parking mesta

Investitor Aleksandar Gradnja iz Novog Sada planira drugu fazu gradnje stambeno-poslovnog objekta The One, spratnosti od 3Po+P+9 maksimalnih 3Po+P+19+Ps na uglu ulica Omladinskih brigada i Đorđa Stanojevića u Beogradu.
Predmetna katastarska parcela ima površinu 19.017 m2 i na njoj je u okviru prve faze izgrađen jedan objekat spratnosti Po2+Po1+P+5+Ps kome se pristupa iz ulice Omladinskih brigada.
(Foto: Grad Beograd/Idejno rešenje/Folic Arhitects/Screenshot)

Kompleks objekta čija je gradnja planirana u okviru druge faze sastoji se od četiri lamele spratnosti od 3Po+P+9 do 3Po+P+19+Ps, koje sa već izgrađenim objektom u okviru prve faze čine ukupno 18 lamela. U okviru objekta planirano je ukupno 318 stanova, osam lokala i šest poslovna prostora.

Kolski pristup parceli planiran je iz ulice Đorđa Stanojevića. Parkiranje je predviđeno u okviru podzemnih etaža, a u fazi 2 planirano je 367 parking mesta od čega je 22 parking mesta projektovano za osobe sa invaliditetom.

Ukupna bruto razvijena građevinska površina faze 2 iznosi 54.582,63 m2.

Nosilac izrade projekta, koji se nalazi na javnoj prezentaciji je Urbanistiq iz Beograda, dok je za idejno rešenje zadužena firma Folic Arhitects takođe iz Beograda.

Tagovi

Pročitajte još: