(FOTO) UDARILI AUTO NA NOVOM BEOGRADU PA POBEGLI

Gotovo da nema vozača koji bar jednom u vozačkom iskustvu, makar u svojim početnim danima za volanom, nije slučajno zakačio i pritom ogrebao nečiji, a i svoj, automobil.

pixabay.com

U takvim situacijama, savesniji vozači će ostaviti svoj kontakt, kako bi oštećenom kolegi kasnije nadoknadili štetu, dok će oni drugi samo dodati gas i nestati sa parkinga. Ovi drugi su, na žalost vlasnika udarenog automobile, učestvovali u nezgodi koje se dogodila na Novom Beogradu, tačnije na Bežanijskoj kosi.

Kako se vidi na snimku, koji je osvanuo na društvenim mrežama, u pitanju je belo vozilo marke Peugeot 3008 koje u ranim jutarnjim satima napušta parking mesto kod pijace na Bežanijskoj kosi.

Međutim, prilikom izaska sa parkinga vidi se kako udara auto koji je bio parkiran na mestu ispred, a kako je rekao vlasnik udarenog vozila, u pitanju je WV Buba. U tom trenutku, saputnica belog Peugeota izlazi iz auta, kako bi usmerila vozača da što brže napuste parking I pobegnu. Tom prilikom je, sačekavši da vozač belog auta izađe sa autom, zastala I proverila nastalu štetu na njihovom autu, pritom ne pogledavši auto koji su udarili, I bez trunke kajanja pobegli u nepoznatom pravcu.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn