(FOTO) UDARILI AUTO NA NOVOM BEOGRADU PA POBEGLI

Gotovo da nema vozača koji bar jednom u vozačkom iskustvu, makar u svojim početnim danima za volanom, nije slučajno zakačio i pritom ogrebao nečiji, a i svoj, automobil.

pixabay.com

U takvim situacijama, savesniji vozači će ostaviti svoj kontakt, kako bi oštećenom kolegi kasnije nadoknadili štetu, dok će oni drugi samo dodati gas i nestati sa parkinga. Ovi drugi su, na žalost vlasnika udarenog automobile, učestvovali u nezgodi koje se dogodila na Novom Beogradu, tačnije na Bežanijskoj kosi.

Kako se vidi na snimku, koji je osvanuo na društvenim mrežama, u pitanju je belo vozilo marke Peugeot 3008 koje u ranim jutarnjim satima napušta parking mesto kod pijace na Bežanijskoj kosi.

Međutim, prilikom izaska sa parkinga vidi se kako udara auto koji je bio parkiran na mestu ispred, a kako je rekao vlasnik udarenog vozila, u pitanju je WV Buba. U tom trenutku, saputnica belog Peugeota izlazi iz auta, kako bi usmerila vozača da što brže napuste parking I pobegnu. Tom prilikom je, sačekavši da vozač belog auta izađe sa autom, zastala I proverila nastalu štetu na njihovom autu, pritom ne pogledavši auto koji su udarili, I bez trunke kajanja pobegli u nepoznatom pravcu.

Tagovi

Pročitajte još: