(FOTO) VENČANJE U NOVOBEOGRADSKOM STUDENJAKU: Potez Aleksandre i Miloša ušao u legendu


Odlučili da krunišu ljubav tamo gde je sve počelo.


Mesta i situacije gde se ljubav na prvi pogled desi, zauvek se pamte. A poseta tim mestima ima posebnu čar za one parove koji su svoju ljubav uspeli da održe i ovekoveče brakom – što se upravo desilo Alekasndri i Milošu, koji su deo svog venčanja obavili tamo gde je za njih sve počelo – u Studenjaku.

Ljubav Aleksandre i Miloša Radosavljevića počela je u Studenjaku 2018. godine. U domu su proveli četiri godine, a svojih uspomene iz studentskih dana želeli su još jednom da se prisete i zabeleže, te su odlučili da svadbene fotografije budu upravo na tom mestu.

„Studentski domovi su mesta gde se rađaju mnoge ljubavi. Prijateljstva iz doma najčešće traju celog života. Veoma često, i ljubav iz doma bude baš takva – za ceo život.

Aleksandra i Miloš Radosavljević su živeli u Studenjaku. Tu je počela njihova ljubav koju su pre nekoliko dana odlučili da ovekoveče upravo ispred F krila Doma I, gde su i živeli. O njihovoj ljubavi, na venčanju su svedočili takođe prijatelji iz doma“ stoji u objavi Instagram stranice „studentski_centar_beograd“.

I kumovi su iz Studenjaka

Novopečeni mladoženja Miloš Radosavljević, inače mašinski inženjer, objašnjava da su se on i njegova izabranica, koja je elektro inženjer, fotografisali u Studentskom domu zbog mnogih uspomena.

– Odlučili smo da nam svadbene fotografije budu iz doma, zato što smo tu živeli četiri-pet godina. Venčanje smo obavili na Novom Beogradu. Upoznali smo se 2018. godine, Aleksandra je radila kao student portir, a iz doma smo izašli pre tri godine. Ja sam studirao Mašinski fakultet, a ona Visoku elektrotehničku školu – priča Miloš.

Inače, kumove koji su ih venčali upoznali su takođe u Studenjaku.

– Moj kum mi je bio cimer dve godine, a i studirali smo zajedno. Sada živimo u Zemunu, a prošle godine dobili smo i ćerku. Studenjak nas vezuje za mnoge uspomene, zato smo i rešili da se tamo fotografišemo – rekao je Miloš.

 

Tagovi

Pročitajte još: