(FOTO, VIDEO) DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Muškarac pokušao da skoči sa Brankovog mosta

Na Brankovom mostu, sinoć oko 2.30 sati, jedan muškarac sprečen je da skoči sa mosta.

moj_beograd_rezerva

„Prava drama se odigrala na Brankovom mostu sinoć oko 02:30, kada je nepoznati mladić pretio samoubistvom. Na lice mesta je izašla policije, vatrogasci kao i hitna pomoć. Pregovori su trajali dugo, da bi na kraju pripadnici policije uspeli da savladaju mladića i da ga prebace na sigurnu stranu ograde mosta.

Tokom pregovaranja policije, vatrigasci su ispod mosta spremili dušek, koji na sreću ipak nije imao namenu za korišćenje. Za sada nije poznata starisna dob, kao ni razlog zbog čega je muškarac pretio samoubistvom“, navodi se u ovoj objavi na Instagramu.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Tagovi

Pročitajte još: