(FOTO, VIDEO) OSTAVILI SMETLIŠTE NAKON PROSLAVE NA NOVOM BEOGRADU: Studenti proslavili svoj dan, a prizor koji je osvanuo jutro posle je SRAMOTAN

Muzika, druženje i gomila đubreta. Tako je izgledao prizor u Studentskom gradu na Novom Beogradu, gde je obeležen Dan studenata. Flaše, kese, limenke, papiri ostavljeni su na sve strane.

Snimak nastao u ranim jutarnjim časovima objavljen je na instagram stranici „Serbia_live“ i prikazuje dan posle nakon sinoćne proslave. Par sati kasnije, na istoj stranci je objavljena fotografija kako je ipak sve očišćeno.

U komentarima na snimke i slike mišljenja su bila podeljena, pa su neki imali razumevanja za ostavljeno smetlište, a bilo je i onih koji nisu gledali blagonaklono na ponašanje mladih ljudi.

– Uvek ujutru počistimo sve, ne radnici koji treba to da rade, nego mi studenti jer smo svesni da smo mi to napravili, plus neki ljudi sa strane koji samo dođu na koncert nisu ni studenti niti rade tu – bio je jedan od komentara u kojima je pokušano razjašnjenje situacije.

Dugi pak, nemaju baš toliko razumevanja.

– Auuu studenti, pa ovde su neki ozbiljni ponavljači ostali – pisalo je u jednom od komentara.

Tagovi

Pročitajte još: