(FOTO) Više škola na Novom Beogradu dobilo dojavu o postavljenoj bombi!

I ovog jutra stigle su dojave o eksplozivnim napravama na adrese nekoliko škola na teritoriji Novog Beograda, uključujući i osnovne i srednje škole.

Kako saznajemo danas su to bile Tehnička škola „Novi Beograd“, X gimnazija, OŠ „Milan Rakić“, OŠ „Mladost“ ,OŠ „Duško Radović“ , OŠ „Dragan Lukić“, OŠ „Nadežda Petrović“.

Kao što na fotografijama možete videti, đaci su evakuisani. Policija je izašla na teren, a prostorije su pregledane.

U poslednje vreme na meti su novobeogradske škole. U više navrata policija je obaveštena, vršili su se kontradiverzioni pregledi, a đaci i nastavnici evakuisani. Na kraju se ispostavilo da su sve dojave lažne.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn