(FOTO) „Zečicina zavrzlama“ besplatna predstava za decu u organizaciji opštine NOVI BEOGRAD

„Zečicina zavrzlama“, predstava u režiji i dramatizaciji glumice i dramskog pedagoga Svetlane Sretenović, zabavila je i podučila decu novobeogradskog vrtića „Zvončica“, da nikome, čak ni u šali, ne treba da čine nešto nažao, te da ljutnja i osveta nisu put ka rešavanju problema.

Beslatnu edukativnu predstavu za decu vrtića „Zvončica“ organizovala je Ustanova kulture Gradske opštine Novi Beograd, Novobeogradska kulturna mreža, u utorak 27. februara, u sali Mesne zajednice „Sava“.

Reč je o veseloj priči u kojoj deca upoznaju stanovnike šume: Liju, Vuka, Zeca i Šumara, koji je nepravedno optužen da je loš i da prlja šumu. Šumaru je rečeno da neistine o njemu govori Vuk, zbog čega on kreće u potragu za Vukom, a u toj potrazi zbrku prave Lijina lukavstva, Zečeve izmišljotine i Crvenkapini pokušaji da reši priblem.

Kad se zavrzlama na kraju reši, deca saznaju da osveta nije dobra i da se samo dobrim činjenjem, dobro i vraća.

Dinamiku predstavi dodatno su dali songovi praćeni originalnim koreografijama, a pored glumice Svetlana Sretenović, u „Zečicinim zavrzlamama“ igrali su Dragan Botner i Dejan Petošević.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn