(FOTO) ZMIJA U TRŽNOM CENTRU NA NOVOM BEOGRADU

U Tržnom centru Ušće, u garaži za parkiranje vozila, danas je snimljena zmija.

Zmija se pojavila kod jednog od parkiranih automobila, i popela se na točak od automobila. Prisutni su vlasniku ostavili poruku da obrate pažnju pošto im je zmija otpuzala u auto.

„Uvukla vam se zmija ispod zadnjeg dela auta. Popela se kod zadnjeg desnog točka“ piše u poruci koja je ostavljena na brisaču.

Kako je zmija došla do skoro centra grada i o kojoj vrsti se radi za sada se ne zna. Prema pisanju medija poslednjih dana, širom Beograda zabeležena je češća pojava zmija, negde i vrsta koje nisu tipične za naše podneblje. U svakom slučaju budite oprezni.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn