(FOTO)“BOJIM SE DA SU SE DEVEDESETE VRATILE U NOVOBEOGRADSKE BLOKOVE“: Sada su na meti skupi automobili, PAZITE SAMO OVO

Prvi slučaj krađe točkova je zabeležen na uglu Ulice Milutina Milankovića i Španskih boraca u Bloku 28

Prvo u Bloku 28, a odmah potom u Bloku 45 prizor od kojeg se onima koji pamte „vesele“ devedesete podigla kosa na glavi. Naime, na ulicama su osvanuli automobili bez točkova! Da ipak nije u pitanju vremeplov kroz koji smo se vratili, govori činjenica da su „orobljeni“ nešto skupoceniji automobili od onih koji su tada bili na meti lopova.

U oba bloka bez točkova su ostala dva BMW-a. Vlasnicima sigurno nije bilo svejedno kada su došli do svog četvorotočkaša i uvideli da su preko noći postali dvotočkaši, odnosno da su im po dva točka ukradena.

Prvi slučaj krađe točkova je zabeležen na uglu Ulice Milutina Milankovića i Španskih boraca u Bloku 28.

Već sutradan, novi slučaj ali ista vrsta krađe.

– Pozdrav komšije. Želim da verujem da neko menja diskove, npr, ali se bojim da su se ’90. vratile u blokove. Ovo prvi put vidim uživo, a ovde sam više od decenije. Delim da bi vlasnik video, za slučaj da je ovo drugo – naveo je jedan korisnik na društvenoj mreži Fejsbuk prizor iz Bloka 45.

Neće biti da je sezona menjanja diskova

Kako su se nadovezali drugi, teško da je u pitanju menjanje diskova, s obzirom na to da se isto dogodilo samo dan pre.

Dok su jedni komentarisali da saosećaju sa vlasnicima, bilo je i onih koji su smatrali da vredne automobile nije odgovorno ostavljati parkirane nasred ulice, dok su se drugi pitali kako to da se alarm nije oglasio.

– U Beogradu izgleda najbolje voziti neki krš od 1.000 evra da te ne boli duša i džep jer će te neko čuknuti, izgrebati, oštetiti…. – glasio je jedan od komentara na Instagram stranici serbialive_beograd.

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn