(FOTO,VIDEO) KAMERE SNIMILE LOPOVA U ZGRADI NA NOVOM BEOGRADU: Posebno nek se paze stanari ovih krajeva

Snimak je objavljen na instagram stranici moj beograd.

Sigurnosne kamere sa stambene zgrade na uglu Tošinog bunara i Bulevara Heroja sa Košara u novobeogradsokm bloku 65 snimile su lopova u akciji.

Mi vam prenosimo celokupnu poruku zabrinutog građanina, koji je napomenuo i apelovao da se pripaze stanovnici sledećih naselja na Novom Beogradu: Elixir Garden, Exing Homes, Zepterra, West 65 i Airport City, da obrate pažnju na lopova (ili lopove) i da ne ostavljaju stvari.

Poštovani, dobro jutro! Zamolio bih Vas da objavite ovo (ANONIMNO): Jutros u 05:57-06:06 (18.10.23.) Novi Beograd, Blok 65, ugao Tošinog Bunara 163 i Bul. Heroja sa Košara 2. Kompleks zgrada “Elixir Garden”, momak 22-25 godina, Romske nacionalnosti, tamno-plave pantalone i duks, tamno-zeleni kaput-jakna i “Nike TN” crne patike za žutim ili narandžastim linijama. Šetao se po spratovima i gledao je prvenstveno da li neko živi u okolini i da li je ostavio nešto ispred vrata (biciklo, trotinet, itd). Ušao je iz garaže (-1 sprat, prošao pored rampe) i ušao kroz požarna vrata. Apelujem za stanare NBGD-a, specifično nova naselja: Elixir Garden, Exing Homes, Zepterra, West 65 i Airport City, da obrate pažnju na lopova (ili lopove) i da ne ostavljaju stvari. Slučaj prijavljen policiji Novog Beograda i Bežanijske Kose, Srdačan pozdrav!

Ceo slučaj je prijavljen policiji.

 

Tagovi

Pročitajte još: