(FOTO,VIDEO) ODVRATNA SCENA U AUTOBUSU NA NOVOM BEOGRADU: Manijak se samozadovoljavao, putnica ga snimila telefon

U jednom od autobusa GSP-a na Novom Beogradu na liniji 71, juče je zabeležena jeziva scena u kojoj nepoznati muškarac i pored prisustva putnika masturbira naočigled prisutnih putnika.

Naime, na društevnim mrežama pojavile su se fotografije i snimak koje su izazvale pravu dramu, na kojima se vidi kako se muškarac samozadovoljava naočigled svih putnika.

Ove fotografije i snimak zabeležila je jedna od putnica autobusa na liniji 71 koji saobraća od novobeogradskog naselje Ledine do Zelenog Venca. U opisu ove objave koja je osvanula na društevnoj mreži Instagram, na stranici Serbia live Beograd ona je napisala:

„Snimljeno jutros u autobusu na liniji 71 ( Ledine – Zeleni venac ) u 6h i 43 minuta, dok sam išla na posao. Ovaj muškarac me je gledao dobrih 10 minuta, nakon velikog broja skrenutih pogleda zbog doživljene neprijatnosti, kada sam ga pogledala primetila sam da zapravo sve vreme mas****ira. Delim ovo da sve devojke koje se voze ovom rutom pripaze jer ja u strahu nisam mogla da odreagujem adekvatno.“

Jeziva scena je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama gde su korisnici zgroženi prizorom i masovno su ostavljali besne reakcije. Očekuju efektnu reakciju policije.

 

Tagovi

Pročitajte još: