(FOTO,VIDEO) ŠTA SE DEŠAVA SA VOZAČIMA NA NOVOM BEOGRADU?: Tri sudara za manje od sat vremena

Ne znamo šta se ovo dešava na Novom Beogradu, ali u roku od sat vremena zabeleženo je nekoliko saobraćajnih udesa u gradu kako javljaju naši čitaoci, a najgori se dogodio na Bežanijskoj Kosi.

Tamo je došlo do lančanog udesa u koje je učestvovalo više vozila, cela ulica je jako teško prohodna za saobraćaj a vozila su razbacana u obe trake. Na licu mesta ubrzo je došla i policija.

Drugi udes se dogodio večeras oko 16.15 časova kada su se sudarili dostavno vozilo i putnički automobil.

Sudar dostavnog vozila i putničkog automobila dogodio se u samoj raskrsnici Bulevara Zorana Đinđića i Antifašističke borbe, a prema prvim informacijama nema povređenih.

Do sudara je došlo na samoj raskrsnici Bulevara Zorana Đinđića i Antifašističke borbe, na mestu gde je kolovoz već duže vreme sužen zbog radova na izgradnji novog parkinga.

Prema prvim informacijama nema povređenih, a saobraćaj u tom delu je otežan i stvara se gužva.

Treći udes dogodio se kod TC Ušče, na samoj raksrsnici Bulevara Mihajla Pupina i ulice Milentija Popovića. Ne tako jak po intenzitetu, ali obzirom da je na ovom delu puta u to doba dana prilična gužva, ovaj udes je to dodatno zakomplikovao pa je neko vreme bilo nemoguće proći ovim putem.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn