(FOTO,VIDEO) ŠTA SE DEŠAVA SA VOZAČIMA NA NOVOM BEOGRADU?: Tri sudara za manje od sat vremena

Ne znamo šta se ovo dešava na Novom Beogradu, ali u roku od sat vremena zabeleženo je nekoliko saobraćajnih udesa u gradu kako javljaju naši čitaoci, a najgori se dogodio na Bežanijskoj Kosi.

Tamo je došlo do lančanog udesa u koje je učestvovalo više vozila, cela ulica je jako teško prohodna za saobraćaj a vozila su razbacana u obe trake. Na licu mesta ubrzo je došla i policija.

Drugi udes se dogodio večeras oko 16.15 časova kada su se sudarili dostavno vozilo i putnički automobil.

Sudar dostavnog vozila i putničkog automobila dogodio se u samoj raskrsnici Bulevara Zorana Đinđića i Antifašističke borbe, a prema prvim informacijama nema povređenih.

Do sudara je došlo na samoj raskrsnici Bulevara Zorana Đinđića i Antifašističke borbe, na mestu gde je kolovoz već duže vreme sužen zbog radova na izgradnji novog parkinga.

Prema prvim informacijama nema povređenih, a saobraćaj u tom delu je otežan i stvara se gužva.

Treći udes dogodio se kod TC Ušče, na samoj raksrsnici Bulevara Mihajla Pupina i ulice Milentija Popovića. Ne tako jak po intenzitetu, ali obzirom da je na ovom delu puta u to doba dana prilična gužva, ovaj udes je to dodatno zakomplikovao pa je neko vreme bilo nemoguće proći ovim putem.

Tagovi

Pročitajte još: