(FOTO,VIDEO) VELIKO HAPŠENJE DILERA NA NOVOM BEOGRADU: Trojica pala na parkingu, imali čak 112 kila droge

Policija je osumnjičene uhapsila na parkingu u Novom Beogradu, nakon primopredaje droge.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, zaplenili su oko 112 kilograma marihuane i uhapsili D. T. (20) i L. T. (21), obojica iz Kraljeva, kao i Beograđanina M. R. (35) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je osumnjičene uhapsila na parkingu u Novom Beogradu, nakon primopredaje droge, i tom prilikom u automobilu M. R. pronašla oko 30 kilograma marihuane, dok je pretresom stana koji su koristili D. T. i L. T. pronašla više paketa sa oko 82 kilograma ove opojne droge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

 

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn