Fristajler pun vode, tone sve brže: Mostić pukao, nemoguće mu je prići

Na mestu potonuća stiglo je nekoliko vatrogasaca koji su nakon uvida u situaciju otišli.

Splav „Fristajler“ počeo je sve više da tone u Savu, a razlog je pucanje pešačkog mostića.

Ekipa „Telegraf.rs“ jutros je bila na šetalištu i primetila da zadnji deo splava totalno pod vodom, a da je ona prodrla i u prednji deo. Njemu nije moguće prići.

Na mestu potonuća stiglo je nekoliko vatrogasaca koji su nakon uvida u situaciju otišli.

I danas se ispred objekta nalaze mnogi sugrađani, među kojima ima i vlasnika drugih splavova koji su za Telegraf.rs istakli da lokal ne može u potpunosti da se otkači.

– Rečeno je da ne može 15 dana da se dira, u suprotnom bi mogao da bude izvučen za nekoliko minuta. Neće se odvojiti jer ga drže sajle, a i voda je tu plitka. Već je potonuo koliko može – rekli su nam.

U trenutku kada smo bili u blizini „Fristajlera“ u Trećem osnovom javnom tužilaštvu njegov vlasnik je iznosio odbranu. Kako smo saznali, on je negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Svoju odbranu iznose direktor i menadžer objekta.

Podsećanja radi, splav „Fristajler“ počeo je da tone svega nekoliko minuta nakon ponoći. Prvi rezultati istrage govore da je u novogodišnjoj noći bilo oko 700 ljudii. Inače, splav ima dozvolu za 220 ljudi.

Pripadnici Petog odeljenja UKP MUP-a Srbije u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu u ponedeljak je odredila policijsko zadržavanje menadžeru Draganu V.(46), direktoru Marko R. (51) i vlasniku grčkom državljanin Markosu L .(51).

Njima je zaprećena kazna od 1 do 8 godina zatvora.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn