FUDBALOM PROTIV KANCERA! Deca koja su pobedila rak odigrala na Novom Beogradu humanitarni meč sa poznatima BILO JE SJAJNO!

Deca koja su pobedila kancer (Kosači raka) odigrala su danas humanitarnu fudbalsku protiv poznatih ličnosti i trijumfovala čak sa 17:2.

Humanitarni događaj na stadionu Radničkog na Novom Beogradu organizovala su udruženja „Uvek sa decom“ i „Biserno srce“. Cilj utakmice bio je pomoć deci oboleloj od kancera.

Kažu da je fudbal „najvažnija sporedna stvar na svetu“, a u ovom slučaju bio je je najvažnija na svetu! Zašto? Zato što pomaže onima kojima je pomoć zaista potrebna.

Bilo je sjajno gledati mališane kako na terenu „razbijaju“ odrasle. Kod „Kosača raka“ prednjačio je Pavle Raković, koji je pored tri gola, upisao i mnogo asistencija.

S druge strane, strelci za poznate bili su Nigor i Zoe Kida, a igrali su i Žarko Stepanov, Aleksandar Janjušević, Filip Đukić… Podršku je prisustvom pružila i Mari Mari.

Inače, u 15. minutu je na tribinama napravljena bakljada – simbolično – jer 15. februar je Dan dece obolele od raka.

Cena ulaznice bila je 500 dinara, a sav prihod namenjen je deci koja se leče od raka.

Deci se može pomoć i slanjem SMS poruke 7175 na 7175.

Malim herojima možete da pomognete uplatom na račun Udruženja „Uvek sa decom“ (265-1610310004281-79) i na račun Udruženja „Biserno srce“ (205-404679-06).

Tagovi

Pročitajte još: