GORAN IZMASAKRIRAO 2 ROĐENE SESTRE NA NOVOM BEOGRADU! Završena obdukcija, otkriveni NOVI STRAŠNI detalji

Obdukcija dve rođene sestre Jelisavete (76) i Gordane (78) Đ. pokazala je da su obe imale posekotine po vratu koje su bile smrtonosne.

Obducent je u svom nalazu, nezvanično, dodao i da je Gordana imala povrede i po glavi, najverovatnije, od udaraca. Ona joj je faktički bila razbijena.

Kako se saznaje, dve rođene sestre nađene su zaklane sa jastucima na glavama u odvojenim sobama u stanu na Bežanijskoj kosi. Istim oružjem, najverovatnije, nožem presudio im je Goran Đ. (37) iz Beograda koji se samo pet dana nakon otkrića zločina i ubio.

Pored njegovog tela policija je našla pištolj i oproštajno pismo u kom se, navodno, obraća bivšoj supruzi i priznaje zločin.

Dvostruko ubistvo tog 21. januara ove godine otkrio je upravnik zgrade u Ulici Marka Pola gde su živele sestre. Čim je razvalio vrata u jednoj spavaćoj sobi zatekao je Jelisavetu koja se nalazila u sedećem položaju, sa posekotinom na vratu i jastukom na glavi. Svuda oko nje bilo je mnogo krvi.

Nezvanično, u drugoj sobi na podu nađena je Gordana u lokvi krvi. I ona je imala posekotinu na vratu, ali vidljive povrede po glavi od udaraca. Na rukama su joj bile posekotine što ukazuju da se borila sa ubicom.

Nakon jezivog zločina Goran je uzeo ključ i zaključao mrtve sestre u njemu. Sa sobom je poneo karticu na kojoj je bilo oko milion dinara.

Upoznavanje

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Jelisaveta je Gorana upoznala u Domu za stare. On je održavao klime, a ona obilazila bolesnog supruga. Druženje su nastavili i nakon njegove smrti. Prema rečima njenih komšija, u poslednje vreme se sređivala i često su je viđali sa novim perikama. Navodno, u pitanju je zločin iz strasti.

Istragu ovog slučaja je vodilo Više javno tužilaštvo u Beogradu. Komšije su policiji tvrdile da Jelisavetu i Gordanu nisu videle od 8. janura ove godine.

Tagovi

Pročitajte još: