Groblje kućnih ljubimaca na Novom Beogradu je sagrađeno, ali još je zatvoreno: Evo šta se samo čeka

Ni jedan ljubimac još nije sahranjen na groblju

Nedavno sagrađeno groblje za kućne ljubimce na Bežanijskoj kosi još je zatvoreno, do sad nije bilo sahranjivanja kućnih ljubimaca, kapija je zatvorena a svetla u objektima su ugašena.

Ovo su prilikom nedavne posete zapazili naši reporteri. Tu je bila i jedna tabla na kojoj još ništa nije napisano.

Foto: Beoinfo

Ono što se čeka je administrativna procedura. Morali su da se menjaju i usvajaju neki dokumenti, a u toku je proces preuzimanja nadležnosti.

Iz JKP „Pogrebne usluge“ Beograd dobili smo odgovor da je ovo preduzeće od svog osnivača grada Beograda dobilo nalog za izmenu osnivačkog akta preduzeća u koji bi bila uključena komunalna delatnost od lokalnog interesa za Beograd – sahranjivanje kućnih ljubimaca, što je i učinjeno u drugoj polovini prethodne godine.

Tokom decembra prethodne godine Privemeni organ grada Beograda je usvojio i Odluku o sahranjivanju kućnih ljubimaca. Trenutno je u toku postupak preuzimanja objekta.

Groblje kućnih ljubimaca koje se nalazi na Bežanijskoj kosi, u Bloku 51, završeno je u septembru 2023. godine. Predviđeno je 839 grobnih mesta na prostoru veličine 1000 kvadratnih metara, a na delu groblja koje se nalazi u šumi, ima uslova za još 730. Spalionica groblja će se nalaziti na Lešću.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn