HAOS NA NOVOM BEOGRADU Izbodena OVA javna ličnost!

Ivan Marinković, rijaliti učesnik i bivši muž Goce Tržan napravio je haos u svom stanu na Novom Beogradu, a napala ga je devojka Jelena Ilić.

Prijavljeno da se na osmom spratu nalaze tragovi krvi, a na devetom spratu se čuje buka.

Odlaskom patrole na adresu utvrđeno da se radi o učesniku rijaliti programa „Parovi“ Ivanu Marinkoviću, koji ima povrede leve ruke nanete makazama od strane svoje devojke sa kojom živi koja je takođe učesnik rijaliti programa „Parovi“, piše „Kurir“.

Jelena se dovodi u policijsku stanicu, a Marinković se upućuje u policiju zavisno od pregleda Hitne pomoći koja se nalazi na licu mesta.

Kako izgleda stan u kom Ivan živi sa Jelenom pogledajte OVDE.

Izvor: Blic

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn